Nyss klickat hem dessa sexiga underkläder

Korsetter och strumpebandshållare
Längtar!! Tyvärr skickas de till Erika i Sverige då sidan inte kunde skicka till Norge så jag får dem inte förrän jag åker och hälsar på i Gbg. Det får helt enkelt bli väldigt snart ;)

Fjortis

Varför blir man alltid snyggast när man tar fjortisbilder? Kanske borde börja om med det igen ;)

fjortis

Spontanfest

Igår blev det lite spontan-fest. Vi blev bjudna hem till Tatjana med några andra par. Fantastiskt fin lägenhet har hon, och utsikten är to die for, synd att jag lämnade kameran hemma, jag behöver köpa mig en liten fest-kamera! Otroligt kul att komma sig ut ur lägenheten litegrann. Det var väldigt trevligt även fast Örjan blev allt för full, och som ett barn "Örjan kan du inte äta lite?" "Nej!" "Örjan kan du inte bara vila lite här bak i soffan innan vi ska hem?" "Nej!" "Örjan, du har redan somnat 8 gånger här" "Nej! Jag har inte somnat, vad snackar du om??"
Tur att jag har lärt mig handskas med honom när han är sån, man bara skojar lite och flörtar lite så gör han precis det man vill ;)

Finn ett fel i denna bilden jag nyss la ut i förra inlägget


Watch me



Jag har köpt mig en ny klocka igår, det var på tiden!! Hehe
Nämen påriktigt, jag har gått i 2 år med klocka konstant och när då bandet går av så känner man sig lite handikappad men det har aldrig blivit att jag köpt en ny. Och snacka om handikappad när man inte har mobilen eller det är slut batteri på den! Vi är beroende av att veta vad tiden är 24/7. Bara på väg till bussen kollar jag klockan minst 2 ggr i minuten för att se så jag säkert hinner till bussen eller om jag måste springa. Jag vet exakt på vilken punkt jag ska vara kl 10.19 för att hinna med bussen som går 10.22.
Sen köpte jag även lite smått krimskrams som lösögonfransar, hårfön, kammar, såpbubblor till Thea, och så. Bara nödvändiga saker! Jag har upptäckt Nille. Världens bästa butik verkligen! De har allt möjligt från inredning, köksting, badrumsaker, godis, leksaker, städgrejs osv. Det är god kvalitet och superbilligt, dessutom massa fint!! En nästan exakt likadan ljuslykta kan kosta 350 på ett annat ställe men 50 på nille, love it. Den lådan med texten "Love is patient, love is kind" som är på första bilden har jag köpt där ♥ Någon som har lust att införa denna butiken i Sverige? För det finns inte ännu, skulle LÄTT funka!

Vikt-tapp

Det värsta med att gå ner mycket i vikt på kort tid är att tappar man rutinerna i en vecka så går man lika snabbt upp i vikt igen! Jag har inte gått upp helt till där jag började igen men det är på god väg. Därför tänkte jag idag att NU, nu är det dags igen, mina gotte-dagar är över! Jag tänkte gissa på hur mycket jag kan gå ner i vikt på 1 vecka så får vi se hur nära jag kommer det. Tyvärr kommer detta bara vara på kost då jag inte kan träna ännu men jag ska göra vad jag kan!

På 7 dagar tror jag att jag kommer att gå ner...................

Startvikten imorse var på 59 kg.
Bläää jag börjar gråta, det betyder att jag gått upp 3,1 kg på 13 dagar!
Men det är inte så konstigt, det har blivit ett antal chips / ostkrokspåsar, massa kakor, glass, MASSA choklad osv. Uff, jag är en riktig gottegris. Och utan träningen blev det mitt fall. Jaja, idag har jag vänt om igen. 2 kg på 1 vecka är mitt mål!!

Koselig kveld



Det var en otroligt mysig kväll igår på alla <3 dag med middag och film och massa massa kos hemma. Det är inte vanligt men igår fick jag hela Örjans odelade uppmärksamhet och det var otroligt uppskattat! Puss min sötaste <3

Order från styret

Kul att läsa igenom allt jag skrivit tidigare, nu var det nästan ett år sen! Men jag fick en förfrågan från min kusin att börja igen så vi gör ett litet försök. Början på detta året låter precis som förra. Slutat röka, slutat festa, börjat träna, börjat äta nyttigt. Haha! Samma sak varje år. Men skillnaden är att i år funkar det faktiskt. (Måste ju klara det när man lovat mamma). Jag har hållt mig från rökningen i 50 dagar, snusade istället för att mest bli av med vanan att röka. Nu de senaste 7 dagarna har jag använt Onico istället för snus och det går faktiskt bättre än förväntat! Jag byter dock ut nikotinen mot koffein, LOADS of coffe! Jag har varit på jobbet i 94 minuter och just precis hällt upp min fjärde kopp kaffe, eller var det nummer 5?

Träningen är SÅ igång, från nyår fram till förra veckan gick jag ner 6 kg!!! Då på träning och kost, jag är ju egentligen en riktigt slask, äter bara chips och liknande. Nu har jag inte varit helt i form den sista veckan och kan nog inte komma igång med träningen igen förrän nästa vecka möjligtvis men jag lääängtar!! Jag ska gå ner lite mer och sen blir det bara uppåt i muskler;) Jag kan nog inte förklara hur härligt det är att komma igång igen, att ha en hobby igen!

Jag skickar en tanke av kärlek till alla mina nära och kära ute i världen, glad alla hjärtans dag!:)

Puss

RSS 2.0