ONÖDIGT INLÄGG

Godmorgon världen. Varför öppnar gymmet så sent som kl 9 idag? Det förstörde ju faktiskt alla planer jag hade gjort upp igår kväll. Jag börjar jobba kl 12 så skulle jag stiga upp nu kl 7, äta frukost, springa till gymmet, springa hem, duscha, fixa mig, laga lunch + middag och sen gå ner till bussen. Hmm.. hur gör vi nu? Nej vänta nu, det kan gå ändå.. Nu måste jag gå isåfall, Puss

A MOMENT OF TRUE HAPPINESS


EN KULEN NATT NATT NATT

Ligger utvilad i sängen, det är faktiskt riktigt skönt att ha ordning på livet. Sov lite väl länge men det får gå för idag då. Snart dags att stiga upp och göra lite mat för gymmet kallar. Jag har bokat in mig på Jazz, Pulse och sen core. Kommer att vara helt slutkörd sen. Jag har redan riktigt träningsvärk i vaderna och lite överallt.
Jag har börjat drömma så himla mycket, det känns galet verkligt också. Lyssna på detta..
Natten till igår så drömde jag bland annat att tony friade till mig, dock med 2 stycken ringar och de var verkligen inte särskillt fina om man säger så. Inatt drömmer jag, bland myyyycket annat, att jag berättar för tony vad jag drömde natten innan.. Hur twisted är inte det?
Nu stiger vi upp, puss

Fixar'n

Nu ni ska ni få höra vad jag äntligen har lyckats med.
Jag har fixat norskt bankkonto. Efter fyra månader!! Jag är inte den bästa på att ta tag i saker men de brukar bli gjorda tillslut iallafall. Sen har jag även efter fyra månader köpt mig en mobil och ett norskt simkort. Numret fungerar inte riktigt än, måste först till skatteetaten och få ett nytt personnummer. Hittills har jag bara haft ett D-nummer men man var tvungen fixa nytt skattekort efter nyår och blablabla. Hursomhelst så ska jag ordna det i veckan när jag hinner. Det är inte den finaste mobilen jag köpte direkt dock om man säger så. Jag gick in på Clas Ohlsson och sa ''Ge mig eran billigaste mobil, kan vara en riktig skitmobil, jag behöver bara kunna ringa med den'' Sagt och gjort. Men den har sin charm ändå;)
Jag tar tag i mitt liv og jeg liker det;)

Nytt år, nytt liv

Jag försöker, och hittills går det faktiskt riktigt braa. Jag har tagit upp träningen sen jag kom tillbaka till bergen i tisdags. Jag har inte ätit något onyttigt. Jag har ätit regelbundet och dessutom har jag lagat allt själv. Jag har tillochmed gått och lagt mig rätt tidigt och stigit upp rätt tidigt om man jämför med hur det är i vanliga fall. Igår tog priset, då la jag mig kl 23. Jag ska inte dricka så mycket alkohol denna månad heller. Snacka om nytt liv alltså. Måste bara se till så att det håller i sig också.
Vi körde piloxing i tisdags, helt sinnsykt vad jag hade träningsvärk sen. Men riktigt kul var det iallafall. Onsdag blev det bara lite gymmande. Torsdag jobbade jag från halv elva till 23 så då fick det bli en vilodag. Fredag körde jag först step och sen lite i gymmet. Snart tänkte jag springa iväg och köra lite i gymmet idag också. Niice.
Gammal bild från 2009

HEJ MOStER

Hej mamma, hej pappa och alla som jag har fått veta läser min blogg; Det var fler än jag trodde, kuul:
Jag har varit på semester hemma i Skellefteå över julen vilket var riktigt mysigt.
En tågresa på ca 30 timmar från bergen, tur att jag pausade över natten i Gbg annars hade jag nog inte överlevt.
Dock träffade jag på en väldigt trevlig kille på tåget från sthlm, så då hade jag sällskap en bit på vägen. Det är charmen med att åka tåg, man träffar nästan alltid någon trevlig människa.
Hemma har jag mest bara spenderat tid med familjen men har även hunnit träffat de viktigaste människorna också. Jag och Linnea var ute på Juldagen då det var hemvändarkväll. Jag hade så oerhört kul. Det var en lyckad hemfärd. När jag skulle åka ner till Gbg så hade jag sällskap av Sofia hela vägen till sthlm, vi hade tillochmed sovplats i samma kupé, hur tur får man ha? Dock blev tåget försenat som vanligt och jag var tvungen att vänta 2 timmar i sthlm, och inte hade jag någon chris att umgås med under tiden jag väntade denna gång, typisk. Nu håller jag till i göteborg och har det gött, lite tråkigt känns det just nu att jag åker hem imorgon. Men jag får väl hälsa på snart igen, är ju bara en tågresa bort.

RSS 2.0