MJAU

Stadsfesten 2000-nånting. Vi var rätt söta alltså ;P

VILKEN NATT

Haha vilken natt. Jag kommer inte ihåg mycket. Vi var först på bliss, jag tror att det var mycket folk.. eller? Sen gick vi till nivå, där är jag fortfarande med. Väääldigt lite folk men jag hade tydligen kul iallafall.. Jag är så förvånad över att jag kan vara så full utan att hålla på och trilla ihop och allt sånt. Jag känner och ser på benet att jag har trillat en gång iallafall men i övrigt var jag stabil, det är konstigt. Hittade 2 bilder på mig och madde från igår. HAHA jag håller på att DÖ av skratt. Det är inte charmigt. Jag ska faktiskt ta och bjuda på den, once in a lifetime. Kolla noga för detta kommer ni inte få se igen.
Rött läppstift som nyss måste ha kletats på mina läppar, definitivt inte innanför linjerna. och vad hände med de svarta fläckarna i ansiktet? Vad hade jag lyckats med? Really? Ja, jag vet, jag ser ut som jokern!
Blev utelåst från lägenheten så jag hamnade på hotell. Var lite smått förvirrad när jag vaknade imorse. Hade såklart lyckats glömma att hämta ut jackan och halsduken från Nivå. Halvpinsamt att gå ut från ett hotell med bara klänning och högklackat, ingen jacka och det spöregnar ute. Walk of shame kallas det. Jag kände mig som en.. what? Jag använder inte sånna ord men ni tänker nog detsamma;P Kan ju bara gissa vad alla tänkte när jag gick där! Haha.
Tydligen hade jag iallafall gått ut i tjocktröjan, så hade glömt ta av mig den innan vi åkte från Madde. Jag ska nog inte börja dricka så tidigt nästa gång.
Idag har jag sovit hela kvällen, grymt skönt kan jag lova! Men blir nog lite svårt att somna om nu igen mitt i natten när man redan har sovit flera timmar. Dags att försöka iallafall, det kommer en dag imorgon med! Puss

NY

Idag blev det en sväng på stan med Madde. Sökte kläder inför lördag då vi ska på maskerad på push. Inte där man ska klä ut sig till typ häxa och sånt utan en gammaldags där alla tjejer ska ha klänning, killarna kostym/frack och ALLA masker för ögonen;)
Jag hittade endel!
  • Klänning
  • Skor
  • Läppglans
  • Strumpbyxor
  • Lösögonfransar
  • Örhängen
  • Armband
  • Mask
På min inköpslista stod även jeans och vinterjacka men det han jag inte med idag.
Utöver detta har jag även köpt alkohol, mat och klippt mig! Hör och häpna, jag är korthårig för första gången någonsin OCH jag ÄLSKAR DET!
Dock så har jag just kommit in från regnet och ofixat hår här men man ser ju ungefär! Ser mycket äldre ut, jag gillar deeet:)

BLABLA

Söndag var en trevlig kväll, satt hemma ett tag och spelade nått kortspel som hette nått med neger och president med kristin, jonny, clara, kalle och hmm, tror han hette mattias eller nått sånt. Jag blev president nästan hela tiden;) Sen gick jag upp till jobbet och tog ett glas vin när Nina och Daniel jobbade. Sen var det buss till gbg 04.30. Lunchade med Erika kl 12 sen hem och sov till kl 19 då jag började åka till Erika. Det blev en härlig tjejkväll med filmer, manikyr och skitsnack! Linnea (Erikas granne) satt med oss någon timme också, grymt härlig tjej faktiskt! Hem imorse och sov till 16.40. Skulle ha fika-date med Helen och Madde kl 17 så det blev lite stress men jag var inte så sen ändå, tur att jag bor hos Madde där det tar typ 5 min till stan med ben. Vi satt på Le pain francais, grymt mysigt café faktiskt. Vid 19.30 kom även Erika och Nicke och bytte av Helen och Madde. Fikade lite till och sen blev det ner till bergakungen där vi såg Paranormal activity 2. Fy fan säger jag bara. Det var allt för nu.


TONIGHT

Jag funderar på att åka till gbg imorgon. Behöver ändå fixa lite saker innan vi flyttar till Bergen. Dessutom fyller Madde år på torsdag och Erika behöver mig. Får nästan ta och göra så. Fest på onsdag isåfall, treevligt.
Ser jag ut som någon människa man kan berätta allt för eller? På jobbet igår fick jag höra 2 hela livshistorier. Och det var inte allt en dans på rosor. Jag fick höra om skiljsmässor, otrohet, dotterns pojkvän som misshandlade henne, frun som dog 3 månader efter hon fött deras dotter som då blev omhändertagen av morföräldrarna och att han aldrig sett henne sen dess, sökt men inte funnit. Med mycket mera. Varför ställer man sig och berättar sånt för en perfect stranger? Jag kanske borde bli terapeut.

HAHA VÄRLDENS SÖTASTE


BLÄ


REALLY

we ingen har skurit i mig idag, det är en bra dag! Imorgon ska jag på rönken och sånt, fick starka smärtstillande idag men jag tror att jag klarar mig utan dem, har aldrig ätit det och jag vet att jag inte dör så. Har legat hos Daniel ett tag sen medan han städade och läste en av hans bartenderböcker, nu ska jag allt ta och bli världens bästa bartender ;) Nä men really, Nina. Ta och kom hem nu för det börjar vara mäkta tråkigt utan dig.

fu

Nä men jäkla skit då drar jag dit igen då. Legevakten här kommer jag, varsågod att stycka mitt bröst igen om ni vill.

Puss

Det här är jäkla skit alltså. Mitt stackars bröst gör ont igen och det känns som innan de var och skärde där. Jag vägrar bli styckad igen! Fan. Har börjat käka antibiotika men på apoteket trodde de att jag egentligen skulle ha starkare tabletter och var jättefundersamma, jag skulle fråga läkaren igen. Han gillar nog inte mig och därför jävlas han. Bara för att jag var mesig när jag låg där på båren. Men det var hemskt!
Igår blev det en by-runda med Daniel. Jag hittade massor men jag tänkte att för en gångs skull ska jag vara duktig. Daniel shoppade en plånbok och ett par handskar på Steen och Strøm. Det ser ut som nått liknande NK. Jag gillade den jättemycket iallafall. Men sen, sen hör jag det bästa. Daniel pekar åt ett håll och säger de ljuvligaste orden "Louis Vuitton". Och där låg det. Så vackert. Inte har jag tänkt på att jag faktiskt bor i en huvudstad och att det lär finnas här inte, nejnej. Så nu är det bara att kolla över ekonomin och se om jag kan slösa mitt lilla sparande för att börja om och spara sen ;)
Sen bjöd jag Daniel på middag på TGI Fridays. Jag åt pasta alfredo och den är sååå god! Mums. Daniel åt någon revbensgrej, säkert god men jag klarar inte av mat där benet fortfarande är kvar!
Då var det dags för kino (bio) men det gick inga filmer som vi ville se alls. Därför hamnade vi tillslut på en Irländsk sportpub som hette "O'reallys" Haha I know, exakt samma som O'learys men bara slängt om bokstäverna lite. Där såg vi Real Madrid spöa skiten ur Milan, det var nice, Men egentligen hejade jag bara på Real för att Casillas spelar där, det var honom jag hejade på ;P
Kvällen slutade med en action-film som var helt okej. Jag tycker inte om action men jag tror att jag blir så fint tvungen att börja göra det nu. Dags att ta sig i kragen och springa ner till byen. Ska till banken och öppna ett norskt konto.


INGET FÖR KÄNSLIGA LÄSARE

Hej. Vad ska man skriva. När jag vaknade igår trodde jag inte att jag skulle ligga på sjukhuset hela kvällen och opereras för första gången i mitt liv. I några dagar hade det gjort jätteont i mitt bröst blablabla, Daniel följde mig till legevakten som det kallas här. Där blev jag förflyttad till nästa person hela tiden så fort jag berättat symptomen. Efter några timmar var Daniel tvungen att gå till jobbet vilket jag egentligen skulle också men jag var tvungen att stanna där. Ganska samtidigt så kom jag äntligen till någon läkare som la mig på en säng och undersökte. Hur lätt tror ni att det är när man inte änns förstår hälften av vad de säger? Jag kan inte norska!! Det visade sig iallafall att det berodde på min piercing så FOLK ta aldrig hål i bröstvårtan, jag lovar det är inte värt det! Jag har haft den länge och det hade länge varit där men av någon anledning hade det blivit värre nu och börjat göra ont. Hon pratar på och jag tycktes höra ordet skära(!!). Hon går iväg ett bra tag och när hon kommer tillbaka plockar hon fram sina verktyg. HJÄLP jag hörde rätt, hon ska skära i mig! Så, som att det inte var någonting gav hon mig lokalbedövning och började stycka mig (ungefär). Sen när jag trodde att det var över så visar det sig att jag måste åka till ett annat sjukhus där de ska skära mer i mig, och djupare! Jag var helt ensam, rädd och visste inte änns vart jag skulle. Lyckades hitta dit och då var det dags igen, 4 st inne på mitt rum där jag låg. Jag har aldrig fått så mycket tröst någonsin. Jag har nog aldrig gråtit så mycket heller. Det var inte rädslan att nått skulle gå fel eller att det gjorde ont eller så. Det var bara så läskigt att vara vaken och veta "nu skär någon i mig, precis denna sekund". Så nu blir det antibiotika ett tag och någon undersökning på någon bröstklinik, men förrutom det så är allt äntligen över!
Tydligen kommer jag få ett ärr som ser ut som att jag har gjort bröstförstoring, kul att det kommer vara sånna ärr när jag inte änns har fått förstora. Ball.

DÅ SKA VI SE

Snacka om att vakna på rätt sida! Nina kommer in i rummet, drar bort gardinerna och solen bara strömmar in. I handen har hon 2 chailatte. Jag blir så bortskämd;)

Iallafall. Här kommer det. Jag och Nina ska flytta till Bergen! Europas regnigaste stad (påriktigt alltså). Detta sker bara inom loppet av ett par veckor så det ska bli ruskigt roligt. Vi kommer bo tillsammans med Daniel och troligtvis jobba med honom också, han har blivit erbjuden att jobba som restaurangchef på Bergens bästa restaurang (blev utsedd till det iår). Men ägarna har några restauranger så vi skulle jobba på någon av dem, vet inte vilken än. Har kollat lite bilder och staden ser jättevacker ut. Man kan fjällvandra där!!! Satan så kuuul! Ska tvinga med mig Daniel och Nina någon dag, även fast Nina är lite skeptisk (läs: väldigt negativ och ingen naturmänniska alls)

Jag återkommer med annat när jag vet mer. Tjingeling.


SIKTA MOT STJÄRNORNA

Det var vad jag gjorde inatt. Eller förra natten kanske man säger nu. La mig ute på våran översta terass och bara tittade upp, njöt och filosoferade! Det var det bästa jag visste när jag var liten och bodde hemma hos mamma. När det var vinter och massa snö så tog jag på mig de varmaste kläderna och klättrade upp på taket, låg där i snön och bara tittade. Snacka om att jag är en riktig estetare, haha.
Ställde kl tidigt idag, den ringde, jag stängde av den och sov vidare. Ovanligt? Nja. Dagen workout bestod av en runda "irländsk julafton" kl 03.30 i sofienbergsparken med Najnalak. Sen lite brottning bland löven. Låter lite smått romantiskt men det var mest ett stort skrattanfall. Man måste få leka av sig vet ni va! Blablabla hejdå.

JAG TAR EFTER DÄR JAG SLUTADE

Kanske börja packaaaaa ? ;)

FAIL

Mitt undermedvetna ville idag att jag skulle träna på gymmet i trosor!
Imorse steg jag och Nina upp tidigt för ovanlighetens skull (ca halv 11), drog oss ner till gymmet och körde lite ShapePulse som Sats så fint kallar det. Halvtimme kondition och halvtimme styrka. Det var härligt och uppfriskande. En solig dag och jag var på strålande humör. Upp till jobbet för ett personal-möte kl 13 men det blev inställt. Så vi traskade snällt ner till lägenheten igen Nina, Daniel och jag (Trion som man nästan skulle kunna säga, haha). Lagade tacos och ååh så gott!! Såg lite film medan Nina sov och sen skulle hon till jobbet. Jaha, vad ska jag göra då? Såg att det fanns ett till ShapePulse-pass kl 19.30 så jag skyndar mig ner till gymmet och börjar byta om. Krafs krafs krafs..... krafs krafs.... Men allvarligt.. Krafs krafs. Inga byxor var nerstoppade. Så skulle jag träna fick jag antingen köra i trosor eller jeans vilket inte kändes så lockande. Jag tog en dusch, satt i bastun och tog en dusch till. Kändes väldigt givande! Speciellt eftersom att jag blev less på att basta efter 15 min. Jag har tappat hela min norrländska själ låter det som. Så nu ligger man här, har sett en till film. Och nudå?

HAHA ROLIGASTE PÅ LÄNGE

Johan Schelin 13 år, är en av de pojkar som ofta brukar "vaska" på lunchen;
- Häromdagen satt det ett helt bord med tjejer från 5C bredvid oss, jag bah vände mig om och sa att jag skulle vaska ett glas mjölk. Dom blev grymt imponerade!
-
Här är hela artikeln ;P

AAJ JAG DÖR

Jag har sån träningsverk i mina armar att jag håller på att avlida. Jag kan bokstavligt talat inte sträcka ut armarna! Hur tusan ska jag lyckas jobba inatt? Vi gick till Mangiamo igår igen efter jobbet, Emma hängde också med. Eftersom att jag hade ätit 2 mackor på hela dagen så lyckades jag bli aspackad igår, och jag drack inte mycket kan jag lova! Som tur var så kände jag det när jag var påväg därifrån så jag satt inte och vinglade på restaurangen iallafall. Jag hade lyckats få med mig Ninas mobil, försökte ringa henne flera gånger imorse och tänkte "Men åh, varför svarar hon aldrig" Och det första jag säger när jag kommer innanför dörren var "Du måste börja ha på ljudet på mobilen!" Men tji fick ju jag! 800 spänx i dricks igår, inte fy skam! Vi hade kunnat få mycket mer men det var några bord som krånglade och bara "Jo vi har betalat blablabla" Och då är det våran dricks det försvinner från. Aja, dags att göra annat tjing tjong!

OKEJ, DÅ FÖRSÖKER VI IGEN

I veckan har jag:
Jobbat lite, festade i lördags efter jobbet med Nina och hängde med en norsk grabb som heter Jörgen till någon bar och drack lite vin. Sen måndag åt vi på restaurang Nina, Daniel och jag sen blev det en jäkla massa drinkar, vi ville testa lite så den kvällen slutade väl på en 1000 norska var ungefär. Sen har jag skaffat SATS-kort och tränat lite spinning, styrka, dans och så. Har haft träningsverk mest hela veckan! Sen har det la inte hänt nått speciellt som jag kan berätta för er än ;) PUSS

HUGH

Jag jobbar hos Hugh Hefner ;)
-

FÖRLÅT JAG ÄR SÄMST

Hei Dudes!
-
Strax efter att jag skrev förra inlägget så insåg jag "Nämen, efter ikväll (söndag) så är jag ledig ända till fredagkväll, vaaad ska jag göra till dess? Sitta i fåtöljen 24/7 igen eller?" Så för skojs skull kollar jag in bus4you och hittar en superbillig tur- och retur-resa till Göteborg, spikat! Slutar jobbet kl 02, tar bussen kl 04.30 och är i Göteborg 08. Det blev en lunchdate på stan med Erika, shoppade boots, nagellack, smink-pensel, hårfärg och brun-utan-sol. Kvällen blev en träff med Juha på SoHo för ett glas vin och sen en film. Vi såg Salt, den var både konstig och bra.
-
Tisdag var en hyfsad slödag, jag gjorde inte alls någonting tror jag.. Eller?.. Nej just ja, jag sov till 17 och sen blev det bara film-mys på kvällen med Madde. Tror jag? Hum, jag har nog supit bort mitt minne, tillsammans med mitt IQ. Just ja, Madde fixade bort min utväxt också, APSKÖNT!
-
Onsdag satt jag vid datorn och kände som så att nej, nu är det dags att göra akrylnaglar. Så jag ringde till en salong och de hade tid 40 min senare. Underbart att sitta och få manikyr och jättevackra naglar sen. Bara ta det lugnt, det är som terapi! Naglarna blev grymma iallafall, har rosa glitter ;D Sen gick jag till Madde på jobbet och skulle plocka upp henne, då fick jag ett infall att jag skulle köpa löshår också, spikat! Sen systemet och hem för att äta fläskfilé med potatisgratäng och fetaostsallad. Haha snacka om att det är min och Maddes festmat, vi har nog inte lagat nått annat någon gång;P Sen började förfesten och OJ vad underbar kväll jag hade. Det var Madde, Helen, Fina och jag. Helen har äntligen kommit hem från Frankrike och det blev en toppkväll som väntat! Alldeles för mycket alkohol men vad gör det när man mår på topp:) Vi var först på bliss och sen Nivå där det inte alls var mycket folk men det stoppade inte oss från att skaka rumpan på dansgolvet. Jag vet inte varför men jag dansade med en superful kille, tror att det hade med mörkret, alkoholen och det lilla urvalet av killar att göra. Tur att vi inte gjorde nått iallafall så jag slapp ha ångest igår:)
-
Torsdag mådde jag som en trasig dammsugare. Men självklart hade jag ju lovat att vara med på en fotosession kl 14 så det var bara att pallra sig till Botaniska iallafall. Det var kul, får bilderna om ca 1 uke. Ni kaanske får se någonting därifrån men man vet aldrig;P På kvällen gick jag till Sense och tog ett glas vin med Erika och Peter. Men sen var de ärtorna tvugna att åka hem och det fick inte jag av någon speciell anledning. Så jag satt på en parkbänk i kylan någon timme sådär. Men sen var Madde snäll och lät mig komma hem iallafall;) Så nu är jag i Oslo igen iallafall, ska jobba ikväll.. Är inte superpeppad faktiskt. Låter som att det snackas om alkohol efter jobbet men jag börjar tidigt imorgon och jobbar ända till 02 så kanske inte hänger med.. Vi får se.
-
Just det ja, jag var förbi min gamla Paprika (jobbet) och de har ju byggt om och det blev verkligen superfint!
Gött då vet ni det. Over and out
-

RSS 2.0